På bildet Baby Shalin som ble helbredet av lepra på Vekkelsesmøtet i Kakamega 01.-02.09.16. HERRENS Profeti gitt ved HANS Mektige Profet gikk i oppfyllelse.

Her vil du finne noen av helbredelsene som er funnet sted under Senregnets  Vekkelse i Haggai 2:6-9. For norsk oversettelse, se vitnesbyrd.

Den. 19.11.17 alene, skjedde det over 400 helbredelser når HERRENS Tjener erklærte 16 ganger helbredelse på www.jesusislordradio.info. Søndag den 17.12.17 ble flere sett av 2, 3, 5, 9 og 10 lamme helbredet samtidig på samme alteret! Dette er så mektig! Dette er så kraftfull! Dette er så historisk!

Alt dette skjer for at åpne også de åndelige øyne og ørene til GUDS folk, og forstå at Israels MEKTIGE GUD JEHOVA JAHVE har Sendt SIN Tjener for å forberede veien for MESSIAS SIN Komme, JESU KRISTI Komme, slik det står i Mal. 4:5-6. Se også i Matt. HERREN har gitt SIN Tjener HANS autoritet og makt for at HANS folk skal høre instruksene gitt til HAM hvordan forberede seg til denne irreversible dagen, i ydmykelse, GUDS Frykt, omvendelse, helliget og rettferdighet.  

 

SJOKK I DET HERRENS MEKTIGE PROFET REISER EN KVINNE OPP FRA DE DØDE, 21.06.17