EN BEVEGELSESHEMMET GUTT REISER SEG OPP I FINLAND ETTER AT HERRENS MEKTIGSTE PROFET ERKLÆRTE HELBREDELSE I NAIROBI!

EN BEVEGELSESHEMMET GUTT REISER SEG OPP I FINLAND ETTER AT HERRENS MEKTIGSTE PROFET ERKLÆRTE HELBREDELSE I NAIROBI!

Ritvas vitnesbyrd:

Jeg er så takknemlig, lykkelig og forbauset som et lykkelig menneske kan bli! Jeg har JESUS KRISTUS som hører bønner, og som svarer på bønner! Jeg ønsker å dele bønnesvaret som vi har bedt for. Vi har ventet på bønnesvaret, men alt har sin tid. FADEREN har et svar, når vi venter.

Mitt kjære barnebarn Eemi er en 3,5 år gammel engel. Han har ikke gått inntil nå. I går kveld (lørdag den 03.06.17) hørte jeg på helbredelsesmøtet den korte bønnen når PROFETEN Dr. Owuor ba for mennesker i hele verden, at JESUS KRISTUS måtte røre ved dem og helbrede dem. Samtidig sukket jeg over Eemi frem for JESUS. Ikke noe annet. Glad til sinns gikk jeg å la meg. Dagen ble forandret til gledes-tårer når jeg fikk høre at vår kjære baby, hadde begynt å gå i dag!

Gledes-tårene ser ikke ut til å ta slutt når en dyp takknemlighet erobrer mitt indre. Slik er MIN FAR i Himmelen og HAN høre våre bønner. HAN svarer også til deg. Sett din tilflukt til HAM og stol på HAM. Alt har sin tid også i ditt liv. HAN svarer ikke i vår tid men i HANS tid.

For JESUS er du dyrebar, akkurat du!

HERREN HELBREDET EN PASTOR I SØR-KOREA, MED ØDELAGT BRUSK OG VEV I SIN HÅND, UNDER HELBREDELSESMØTET PÅJESUS IS LORD RADIO 03.06.17

Mektige globale helbredelser brøt løs da HERRENS MEKTIGE PROFET ba fra sitt hjem i Nairobi, Kenya, under direktesending av Det Mektige Helbredelsesmøtet på JESUS is LORD Radio i pinsen

HARRYS ØYNE BLE HELBREDET I HELSINKI NÅR HERRENS MEKTIGE PROFET BA FOR HAM 6900KM UNNA I KENYA

HELBREDET ETTER Å FÅTT SVAR PÅ BØNNEBEGJÆR FRA HERRENS MEKTIGE PROFET!