En uteligger gir livet sitt til JESUS under direktesending av Helbredelsesmøtet i Helsinki søndag den 18.06.17, og han ble med dette en del av menigheten i Helsinki, HALLELUJA!

Da sa HERREN til tjeneren: ‘Gå ut på veiene og stiene og nød folk til å komme inn, så huset mitt kan bli fullt.' Luk 14:23.

HERREN HELBREDET TITALLS MENNESKER UNDER DIREKTE TV-SENDING I KULTURHUSET I HELSINKI, FINLAND SØNDAG DEN 18.06.17 HVOR HERRENS MEKTIGE PROFET HOLDT HELBREDELSESMØTE FOR HERREN!

TITALLS MENNESKER FRA ULIKE NASJONER BLE HELBREDET GJENNOM INTERNET VERDEN OVER HERUNDER EN 72 ÅR GAMMEL KVINNE FRA TYSKLAND OG EN PREMATUR BABY FRA TSJEKKIA!

FOR FLERE OPPDATERINGER SE OGSÅ

REPENT NORWAY FACEBOOK & YOU TUBE

www.repentandpreparetheway.org

www.jesusislordradio.info

 

 

 

Det Mektige Helbredelsesmøtet i Finland 18.06.17

HALLELUJA!!! Priset og æret være HERREN for HANS Superhistoriske Besøk av HERRENS Herlighet, når HANS MEKTIGSTE PROFET var i Helsinki Finland forrige helg. Det var det største privilegium, ære og velsignelse til å være vitne til alt disse mektige tegn & undre og JESU Mirakler som var veldig rørende, spesielt hvordan HERREN helbredet og husket de som hadde lidd mye!👆👆👆Jeg er veldig glad for at HERREN husket alle nasjonene over i Europa, spesielt Estland og Russland.

Takk HERRE for Korset og Ditt Blod, takk for at DU besøkte Europa og brakte Denne Superhistoriske Vekkelsen til dette kontinentet. Takk for at DU sendte oss DIN MEKTIGSTE PROFET!

TOTALT BLINDE ØYNE ÅPNET ETTER 34 ÅR UNDER DIREKTESENDING AV MEGAHELBREDELSESMØTET I HELSINKI FINLAND FORRIGE SØNDAG 18.06.17.

TOTALT DØVE ØRER ÅPNET UNDER DIREKTESENDING AV HELBREDELSESMØTET I HELSINKI FINLAND 18.06.17

BRUKKEN FOT UMIDDIDELBART HELBREDET I JESU NAVN FORAN DIREKTESENDING PÅ TV I HELSINKI FINLAND 18.06.17

DET FORBAUSENDE HELBREDELSESVITNESBYRDET TIL PAULA AHONEN

DØVEFØDTE ØRER ÅPNET I BUSIA KENYA UNDER DIREKTESENDING AV HELBREDELSESMØTET I FINLAND