Catrine fra Eldoret før helbredelsen av en råtten ankel 27.01.19

ET MEKTIG GUDS SKAPELSESMIRAKEL: DEN VANFØRE CATHERINE BEGYNTE Å GÅ I DAG!

Venstre foten til den 28 år gamle Catherine, hadde råtnet og måtte amputeres i Nairobis West -sykehus. Etter et stygt fall i 2016, fikk hun smerter i ankelen og hun ble fraktet til West-sykehuset i Nairobi. Der fikk hun krykker og det ble konstatert en annen kronisk sykdom, hvor benvevet råtner og blir porøse. Hun fikk antibiotika og hun ble fortalt, at foten måtte amputeres. Hun gikk hinkende med krykker.

Når HERRENS Mektigste Profeter ringte direkte på Jesus er Herre -radio i dag og velsignet alle på en mektig måte, de som lyttet på. Etter dette begynte menighetene i Omvendelsens og Hellighetens tjeneste se på videoer av De Sjokkerende Besøkene, miraklene og helbredelsene av HERREN i Nakuru Kenya, og feire de. Mens de så på dette på Alteret i Eldoret rørte HERRENS kraft Catherine, som hadde falt ned på gulvet. Menighetens tjenere hadde båret henne foran Alteret.

Hun lå der ca. en time og plutselig oppdaget hun at hun kjente seg mye lettere. Hun reiste seg opp uten krykker og overrakk staven sin til menighetens tjenere og sa, at hun føler seg virkelig mye lettere! Så begynte Catherine å gå og hun gikk og gikk og gikk uten krykker! Folk begynte å feire i hele menigheten! Det så ute som et nytt ben var formet i foten hennes. Dette var et skapelsesmirakel! Catherine både hopper, går og løper nå! Hallelujaa, hallelujaa! Æret være GUD!

Cathrine etter helbredelsen av den råtne ankelen 27.01.19

HERREN GJORDE IGJEN ET SKAPELSESMIRAKEL! EN NY TANN DUKKET OPP I MUNNEN!

DET MEKTIGE MØTET I MOMBASA 12.03.17!

GUD skapte regnbuehinner i øynene til en blindfødt baby i Eldoret Kenya den 28.08.15

GUD forlenget benet til en svensk mann på helbredelsesmøtet i Finland 28.03.15

Se fra 2:14:10.