HERRENS Profeti om Stor Helbredelsessalvelse som kommer til det kommende Helbredelsesmøtet søndag 21.01.18.

HERRENS Profeti om Stor Helbredelsessalvelse som kommer til det kommende Helbredelsesmøtet søndag 21.01.18.

Priset være HERREN, HERRENS MEKTIGSTE PROFET,

            Vel, HERREN JEHOVA Har Snakket med meg Kjære folk. Denne siste morgenen har HERREN JEHOVA, Snakket med meg, i dag denne siste morgenen. Og HAN Snakket med meg på en veldig, veldig stor måte, GUD FADEREN JEHOVA JIREH, JEHOVA ADONAI, HERREN GUD, Israels GUD, GUDEN til Vår HERRE JESUS KRISTUS.

            Denne morgenen HAN kom og så løftet HAN meg opptil Himmelen to Tronrommet i Himmelen, og HAN tok meg direkte til Tronrommet til GUD DEN ALLMEGKTIGE inni Himmelen, i Tronrommet, og JEHOVA MEFALTI, Vår Forløser, som foruten det ikke finnes noen Frelser. HAN gikk med meg rett inn til HANS Tronrom i Himmelen, and så etter dette, førte HAN meg mot Livets Tre & når vi nådde dit, så begynte HERREN JEHOVA å plukke blader fra Livets Tre og plasserte dem i Min Venstre Profetiske Hånd, men når HAN plukket veldig mektige igjen, som vanlig kraftfulle blader, veldig ferske blader, men denne gangen var noen av dem mye større blader, mye, mye større. Jeg vet ikke hvordan jeg kan beskrive disse i termene med jordisk målestokk, og jeg vil ikke beskrive dette.

            Jeg kan ikke beskrive det, men noen av bladene er mye større, større og ferskere og så tok HAN mange andre blader og mange andre større og større og la dem i Min Venstre Profetiske Hånd og når HAN plasserte dem i Denne Hånden, og så brakte HERREN meg tilbake hit, og HAN sa: “ disse er til legedom for folkene.!” (Åp. 22:2)

(UNDER REDIGERING)

(Norsk oversettelse av HERRENS PROFETI- Profeten Dr. Owuor)

EN MEKTIG VISJON OM MESSIAS HERLIGE KOMME - HERRENS PROFETI AV 20.09.17

Norsk oversettelse kommer mye senere.

HERRENS Profeti om Et Enormt Herlighetens Besøk som kommer til et visst sted og til nasjonene, av 14.01.18

HERRENS Profeti om Et Enormt Herlighetens Besøk som kommer til et visst sted og til nasjonene, av 14.01.18- Profeten Dr. Owuor

            Kjære mennesker, for en velsignelse å komme til dere denne morgenen tvers over menighetene og jeg vet at i Australia er det sikkert sent på kvelden, og veldig sent på kvelden i Australia. Og det er sikkert veldig, veldig tidlig morgen på den andre siden i USA. Og tvers over denne nasjonen, klokken er cirka 11.30, 11.25, 11.26. For en velsignelse å komme til dere denne morgenen, til deres menigheter, til deres tilbedelsessteder, og Snakke til dere det hva HERREN har Sagt denne morgenen, det hva HERREN har Snakket fra sin Tronrom i Himmelen denne morgenen.

Denne morgenen vet heg, at først og fremst har vi mennesker, vi har mange, mange nye mennesker, som har gått til tilbedelsens hus, HERRENS hus i dag. Mange, mange Altre har nye gjester, mennesker, som har sett de siste helbredelsene, denne skreden med helbredelser. Jeg vet, at mange, mange Altre har tatt imot mange gjester i dag. Dere har tatt imot mange besøkende i dag. Mennesker, som har sett disse mektige helbredelsene; disse vanføre, som har reist seg opp, disse hundrevis av vanføre som reiste seg opp i de siste helbredelsene, som har skjedd her. De mange, mange blinde øyne, som vi enda ikke har en gang feiret, og som skjer nå, og som i dag går til menigheten, som er født vanføre, forlate sine gå-apparater. Svulster som forsvinner, perforerte hoder, og alt dette helbredet!

Jeg vet, at mange gjester er i menigheten. Først og fremst og som det viktigste jeg ønsker å bringe til dere er hva HERREN har Snakket denne morgenen. Jeg ønsker dere velkommen til HERRENS hus, og jeg ønsker at dere skal forstå at dette er HERRENS hus. Dette er HERRENS hus. Og for tredje gang. Dette er HERRENS hus. Og HERREN har Sendt meg til dette stedet for å forberede menigheten for MESSIAS SIN Praktfulle komme. Så virkelig, dere som er koblet inn og lytter nå, dere har kommet til rett sted, og vi har ventet på, vi har ventet på at dere skulle komme!  

Visjonen og misjonen til denne menigheten er MESSIAS SIN Komme, som HERREN har delt med meg ved å Snakke om opprykkelsen av Den Praktfulle Herlige menigheten, til å føre denne Praktfulle Herlige menigheten inni Den Praktfulle Herlige menigheten GUDS Rike, som var årsaken til at menigheten ble skapt. Vi alle vet, at menigheten ble ikke skapt for å leve på jorden og for å havne i fortapelse. Menigheten ble ikke skapt for å leve bare 70 år, 80 år. Jeg vet ikke hvilket land dere kommer fra. I noen av landene deres er forventet levealder 100 år, den er 70 år, den er 60, eller 55, 54, 56. Men jeg har sagt, at selv om dette er forventet levealdere i utviklede land eller i Kenya, eller hvor enn, 200 år, så er dette en begrenset tid. Menigheten ble skapt for å leve inntil Evigheten. Med andre ord, til å leve evig liv, Evig liv. Med andre ord, til å leve evig liv, Evig liv.

***

 

Jeg har sett MESSIAS komme. Dette er Ham, som Bibelen skrev om, Han som Bibelen lovet om skulle komme for å forberede nasjonene. Hvor mektig! HERREN har Snakket om aksept og på en veldig mektig måte. Noen mennesker har tatt opptak av Ham. De kan ta opptak av DEN HELLIGE ÅND. HERREN Velsigne dere med deres familier, menigheter, menighetenes ledere og deres tilstrebelser, for at dere skal kunne være hellige. Shalom Shalom. Todah rabah. Toda lahem. Toda.

 

(UNDER REDIGERING)

 

(Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved Profeten Dr. Owuor)

HERRENS PROFETI OM EN STOR & HISTORISK FLOM SOM KOMMER TIL KARIBIEN, AMERIKA & USA, AV 19.09.17

JES. 3:13, SALM. 50:4, HEBR. 6:4-6 & 9:28, JES. 40:10, ÅP. 22:12, JES. 62:11 & 40:10 - SKRIFTSTEDENE FRA DAGENS PROFETI. Norsk oversettelse kommer mye senere.

EN MEKTIG VISJON OM DEN NYE PAKTENS ARK I GUDS TRONEROM I HIMMELEN DEN 18.09.17

Norsk oversettelse kommer mye senere.

HVORFOR HERREN GUD DEN ALLMEKTIGE DØMTE USA MED ORKANEN HARVEY & IRMA, AV 15.09.17

DEN APOKALYPTISKE PROFETIEN VED HERRENS MEKTIGSTE PROFET AV 25.07.17 OPPFYLT; Rom 1:18-32, 1.Mos. 18:16-33 & 11:5-7, Mika 1:2-4, Jes. 26:21, Jer. 18:7-8, 2. Mos. 3:8, Salm. 14:2.

PROFETIALARM AV 09.09.17 - GUDS ENORME VREDE KOMMER TIL Å RAMME USA - PROFT DR OWUOR

Norsk oversettelse kommer mye senere.

HERRENS Profeti om trengsel av en stor ild som kommer, del 1, av 06.09.17.

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved HANS Mektigste Profet

HERRENS Mektigste Profet reiser opp et dødt menneske. Profetialarm 06.09.17, del 2.

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved HANS Mektigste Profet

HERRENS PROFETI OM DE HVITE FÅR OG UDYRET DEN 26.08.17- PROFET DR. OWUOR

THE RESUME OF TODAYS PROPHECY OF 26TH AUGUST 2017

PRAISE THE LORD MIGHTIEST PROPHET OF THE LORD, WELL, THE LORD JEHOVAH HAS SPOKEN WITH ME. THE LORD JEHOVAH SPOKE TO ME TODAY, THE NIGHT BEFORE, THIS PAST NIGHT, NOT THIS ONE HERE. AND THE LORD SHOWED ME THE SHEEP OF CHRIST, AND I SEE THE SHEEP OF CHRIST. THIS PARTICULAR SHEEP I WAS SEEING IS WHITE SHEEP.

I SAW THE SHEEP OF CHRIST WHO WERE WHITE AND NEXT TO THEM WAS ANOTHER CREATURE, A BEAST, SIGNIFICATLY BIG ALMOST 10 TIMES BIGGER THAN THEM. AND THE LORD SHOWED ME, THAT BEAST WAS ALSO KAMUFLACED, LOOKING VERY WHITE. IT LIKE TO LOOK WHITE, WHITISH, SO IT CAN BE PART OF, HE CAN BLEND, BE PART OF THEM.

THEN THE LORD ALLOWED ME TO SEE THAT BEAST WITH LONG TEETH,
LIKE A DOG AND A LONG TAIL, VERY LONG TAIL, THAT ACTUALLY GOES DOWN, WHEN ITS MOVING THAT TAIL, PULLS ON THE SOIL, WHITISH, KAMUFLASHED. LORD MAKE ME KNOW, ITS NOT WHITE. ITS SIMPLY DISGUISED AND LONG MOUTH, LIKE THAT OF A WOLF WITH SHARP TEETH, AND I SEE THAT THAT WAS LIKE...., LOOKED LIKE A WOLF.

THEN THAT BEAST, IT IMMEDIATLY RUN TO THE SMALL SHEEP. ITS 10 TIME BIGGER AND IT BEGUN TO DEFILE , DEFILING THEM AS SEXUALLY DEFILMENT, AND THAT IS WHEN THE LORD JEHOVAH, GAVE ME SOMEHTING IN MY HAND, LIKE A WEAPON, AND I STRUK AND KILL IT.

SO I SEE THE BEAST THAT IS GOING TO DISGUISE, A BIG OR MEDIOR LEADER OR PASTOR, LEADERSHIP, BIG INSIDE, MEANING BIG. AS SHE SHEPERDING THEM, BUT ESSENTIALLY ATTENDING TO DEFILE THEM. BUT THE LORD HAS ANNOUNCED HERE, THAT HE HAS GIVEN HE WHO SPEAKS WITH YOU AUTHORITY, TO STRIKE IT DOWN. SO WHATEVER IT IS, A PASTOR OR A BISHOP, WHAT EVER IT IS, THAT HAS BEING DEFILING THE SHEEP, GOING, ATTENDS TO DEFILING THE SHEEP.
I THINK YOUR TIME IS OVER.

THE MESSIAH IS COMING. PREPARE THE WAY, SHALOM!

(NORSK OVERSETTELSE KOMMER SENERE)

HERRENS Profeti om en ung mann som reiser opp fra graven, av 17.08.17.

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved HANS Mektigste Profet

HERRENS Profeti om En Mektig Helbredelsessalvelse i dag og En Ren Hvit Herlighet som besøker kommende møtet, av 06.08.17.

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved HANS Mektigste Profet

HERRENS Profeti om den hellige vei, av 01.08.17.

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved HANS Mektigste Profet

HERRENS PROFETI OM EN VELDIG HELBREDELSESSALVELSE, SOM KOMMER TIL Å BESØKE AUSTRALIA, AV 27.07.17

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti ved HANS Mektigste Profet

HERRENS PROFETI OM KOMMENDE STOR TRENGSEL I USA, AV 25.07.17

Norsk oversettelse av HERRENS PROFETI gitt til HERRENS MEKTIGSTE PROFET, slik øvrige profetier og undervisning.

VISJONEN OM MAMA ROSAS OPPSTANDELSE SOM HERREN VISTE TIL SIN MEKTIGSTE PROFET 16.06.17.

Se også under Tegn & Undre

HERRENS PROFETI OM EN ALVORLIG KRIG SOM KOMMER TIL SØR-KOREA, AV 16.07.17, VED HERRENS MEKTIGSTE PROFET Dr. Owuor.

Norsk oversettelse.

HERRENS PROFETI OM DET KOMMENDE VALGET I KENYA, AV 07.07.17

HERRENS MEKTIGE PROFET sier bl.a. at hvis HAN ikke hadde kommet i mellom i 2013 så hadde det blitt blodflyt i Kenya. HAN sier at når HERREN talte til Ham i en drøm så tok han den endelige autoritet og jeg dekte dere alle sammen med barna deres, med deres menigheter, deres arbeid, og hva enn med JESU BLOD!

PROFETI-ALARM. HERREN SENDER HANS TJENER FOR Å REISE OPP EN UNG MANN FRA DE DØDE. 03.07.17.

Norsk oversettelse av HERRENS Profeti av 03.07.17