Knust kneskål helbredet i Durban Sør-Afrika 18.06.16

Brukken kneskål momentant helbredet på helbredelsesmøtet i Nigeria 13.03.16

"Jeg kan bevege meg fritt nå, takk Jesus", sa kvinnen som straks ble helbredet på helbredelsesmøtet i Lagos, Nigeria.

Gucheli Amoro, Assisteredne direktør ved Posttjenesten i Nigeria fikk alvorlig skade i kneet, etter en fall på badet for 6 år siden. HERRENS Mektige Profet kunne se at hun elsket HERREN veldig mye, og Han velsignet henne.

Hun var avhengig av å bruke stav selv når hun gikk inne. Etter skaden ble hun undersøkt av noen indiske leger, som tok røtgen av henne. De planla å operere henne i India i januar, men siden hun er diabetiker, er det bare 50 % sjanse for at hun ville overleve. Hennes barn ba henne om å ikke dra dit. Barna mente det var bedre for å henne å bruke stokk, inntil HERREN ville helbrede henne.

Hun ville på møtet fredagen, men hadde ingen som kunne passe på hennes barnebarn, så hun kunne ikke dra. I går kom hun på møtet og hørte Ordet, og tok i mot det. Om natten drømte hun og så Korset i vinduet og bilde av Jesus oppå det. Jeg våknet, og erklærte til meg selv at HERREN kommer til å helbrede meg.

Før helbredelsen kunne jeg ikke bevege meg fritt. I dag priser jeg GUD fordi jeg kan sparke.

La oss klappe til HERREN! Takk så mye HERREN!

HERREN helbredet ryggmargsskade på vekkelsesmøtet i Eldoret Kenya, den 28.08.15.

Phoebe Muhonis alvorlige ryggmargsskade helbredet ved Jesu Blod på helbredelsesmøtet i Eldoret, Kenya, den 28.08.15.

Kranie- og nakkebrudd momentant helbredet i Nakuru Kenya den 30.12.14

Et mektig vitnesbyrd av Martin Kigen fra Iower Solai. Du vil se bilder før og etter helbredelse i Nakuru 30.12.14. Martin ble momentant helbredet av fullstendig brukken nakke etter en motorsykkelulykke. Nakken var så løs, at hodet falt ned på brystet, eller på ryggen. Regionsykehuset i Nakuru var ikke i stand til å gi han behandling, så de videresendte ham til Nairobi Medanta sykehus, og deretter til det nasjonale sykehuset Kenyatta, for videre behandling. Men behandlingen var for dyr, og ville ha kostet 1 million Kenyanske Schilling.

Martin forteller: Jeg dro derfra og tenkte at all håp var ute, og ønsket å gi opp livet mitt. I dette møtet med Jehovah, hadde jeg tro på at jeg ville bli helbredet, og at jeg ikke trenger å gå tilbake til sykehuset igjen.

I intervjuet: Jeg er bonde og en tidligere elektriker. En natt 26.09.14, fikk jeg vite at det var strømbrudd på et sted. Jeg dro dit rundt kl 09 om morgenen for å utbedre dette. Denne alvorlige motorsykkelulykken skjedde, mens jeg var på vei hjem. Når jeg falt ned, så kjente jeg at jeg hadde brukket noe, men viste ikke hva det var. Jeg trodde først at det var hendene mine som var brukne, men når jeg løftet hendene, så var det helt ok. Jeg forsøkte å bøye benene mine og de var ok. Jeg forsøkte å reise meg opp, og fant ut at jeg ikke klarte det. Noen studenter fant meg der, og tok meg til nærmeste sykehus, hvor jeg fikk førstehjelp. Jeg fikk overnatte der, men om morgenen ble jeg beordret til allmennsykehuset i Nakuru. Jeg hadde så mye smerter. Legen sa at nakken min var brukken, fordi når jeg forsøkte å røre hodet mitt, ville pannen min berøre brystet mitt, og hvis hodet falt bakover var jeg ikke selv i stand til å putte den tilbake til sin posisjon, så noen andre måtte gjøre dette for meg. Jeg fikk bare smertestillende på sykehuset, men fikk ingen behandling.

Jeg ble værende på sykehuset i 5 dager, og led så mye. Jeg ringte min bror som hjalp meg å få meg til et annet sykehus. Jeg ble spurt om å betale 50 000 Kenyanske schilling (ca. 5 000 NOK) som depositum, men fordi jeg ikke hadde noen penger, dro jeg hjem. Noen venner og slektninger startet en pengeinnsamling, og jeg solgte også min ku og motorsykkel. De samlet til sammen 140 000 Kenyanske Schilling til meg, for at jeg skulle være i stand til å få operasjon.

Han skrudde selv av skruene! Dette er ekte tro!

(fortsetter...)

Ankelbrudd momentant helbredet i Kakamega Kenya den 31.12.13-01.01.14