FEIRINGEN AV MAMA ROSA SOM JESUS REISTE OPP FRA DE DØDE 21.06.17, HAR FORTSETTET USTANSELIG I KENYA OG I LANDSBYEN POKOT 10 DAGER I STREKK

TRANSFIGURASJON (FORKLARELSE) I HELSINKI FINLAND

Når HERRENS MEKTIGE PROFET ble transfigurert i Helsinki, Finland den 18.06.17.

NÅR HERREN TRANSFIGURERTE HANS MEKTIGSTE PROFET

Med norsk tekst

HERREN ÅPENBARER HVORDAN HERRENS HERLIGHET BESØKTE HANS TJENER I NAMIBIA, AV 28.05.17.

HERRENS HERLIGHET HVILTE OVER HERRENS MEKTIGE PROFET I NAMIBIA I MAI 2017

HERRENS HERLIGHET SOM GJENNOMBORET SOLEN I WINDHOEK NAMIBIA 21.05.17 OG STRÅLTE NØYAKTIG DER HVOR HERRENS MEKTIGE PROFET HADDE KUNNGJORT AT HERLIGHETEN SKULLE BESØKE

HISTORISKE BESØK AV HERREN

Med norsk tekst

SE HVORDAN GUDS HERLIGHET DEKKER HERRENS MEKTIGSTE OG MEST FRYKTINNGYTENDE PROFET UNDER INNVIELSESSEREMONIEN FOR BISKOPER 29.04.17

UNDER BISKOPENES INNVIELSESSEREMONI MENS HERRENS MEKTIGE PROFET ADMINISTRERTE NATTVERDEN, HERRENS HERLIGHET OMKRANSET HERRENS MEKTIGE PROFET, OG STRØMMET OVER HANS BEN, SE HERLIGHETENS FOTSPOR.

HERREN BESØKER SIN TJENER I KERICHO KENYA 2008

Elia ber for regn januar 2017

Når HERREN åpnet Himmelen i Kakamega Kenya 05.06.05.

GUDS PROFET BER FOR REGN I KENYA & REGNET FALLER NED PÅ MINDRE ENN 12 TIMER ETTER EN LANG TØRKEPERIODE

GUDS PROFET BER FOR REGN I KENYA & REGNET FALLER NED PÅ MINDRE ENN 12 TIMER ETTER EN LANG TØRKEPERIODE

DEN 12.FEBRUAR 2017 UNDER DEN HERLIGE GUDSTJENESTEN I MATHARE, NAIROBIS SLUMOMRÅDE, FIKK HERREN SIN TJENER TIL Å ERKLÆRE IGJEN AT REGNET KOMMER TIL Å FORTSETTE:

"HERREN KOMMER TIL Å BRINGE MER REGN I KENYA. JEG HAR ERKLÆRT DETTE IGJEN I JESUS NAVN. HAN VIL FORTSETTE MED Å BRINGE REGN SLIK AT DETTE FOLKET VIL FÅ VANN OG KAN BEGYNNE Å DYRKE SINE MATPLANTER, SLIK AT DE SOM HAR MISTET SINE JOBBER I KERICHO OG ANDRE STEDER KAN FÅ IGJEN JOBBENE SINE, SLIK AT DERE KAN VÆRE I STAND TIL Å PLANTE DERES MATPLANTER DER OG OGSÅ I MIRANGA, KIAMBU OG OVER ALT, SÅ DERE KAN PLANTE KALE, POTETER OG DIVERSE MATPLANTER OG DE FATTIGE I KENYA VILLE FÅ ET SMIL PÅ DERES ANSIKTER, FORDI HIMLENE ER ÅPNE HER OG VEKKELSEN ER I DETTE LANDET. SÅ VI ER NÅ UNDER VEKKELSENS LOV."

SJOKKERENDE NOK, PÅ MINDRE ENN 24 TIMER ETTER DISSE MEKTIGE ERKLÆRINGENE, SÅ BEGYNTE MASSIVT REGN Å FALLE NED OVER HELE DEN KENYANSKE NASJON SOM ET SJOKKERENDE TEGN & UNDER.

HERRENS MEKTIGE PROFET BER OM REGN TIL KENYA OG DET REGNER PÅ UNDER 24 TIMER 25.01.17

DET REGNET I HELE KENYA MIDT I TØRKEPERIODEN ETTER AT HERRENS MEKTIGE PROFET BA OM REGN. 1. Kong. 18. 41-46.

Verden bør vite hva er det som skjer i Kenya. Kenyar har lidet av alvorlig tørke de siste månedene. Januar er kjent for å være en tørr måned. Det regner ikke i januar. Meteorologisk institutt antok at det ikke blir å regne før i april.

Men bare EN BØNN bedt av HERRENS Mektige Profet på gatene i Nairobi, hovedstaden i Kenya, forandret det hele! Under 12 timer begynte det å regne over hele den kenyanske nasjonen, og til og med de tørreste landsbyene flommet over da HIMMELEN åpnet sine sluser og med dette æret Ordene til DENNE MEKTIGE ENDETIDSPROFETEN! Dette har forbauset folket i Kenya og meteorologene er fylt av undring! Her i Kenya så repeteres hendelser i bibelen. HVEM er denne som vandrer sammen med oss??

Brødre og søstre: Dette er vår tidens tegn! JESUS kommer! Forbered veien i Rettferdighet, Hellighet og Omvendelse!

HISTORISK TEGN OG UNDER! HERREN HELBREDER BITTERT GIFTIG VANN OG FORVANDLER DEN TIL SØTT!

HISTORISK TEGN & UNDER! HERREN HELBREDER BITTERT, STINKENDE GIFTIG VANN OG FORVANDLER DEN TIL SØTT EGNET TIL KONSUM!

DEN MEKTIGSTE PROFET TIL DEN HERLIGE OG FRYKTINNGYTENDE JEHOVA JAHVE, ELOHIM, UNIVERSETS SKAPER BER FOR BITTERT, GIFTIG, SKITTEN VANN SOM BLIR RENT OG DRIKKBART, HALLELUJA!

Vi har en vanningeniør som har spesialisert seg i grunnvann og grunnvannsspeil med over 10 over yrkeserfaring. Han fortalte at på grunn av DETTE SJOKKERENDE TEGNET OG UNDRET diskuterer vanningeniørene forbauset og lamslått hvordan GUD DEN ALLMEKTIGE har tilintetgjort deres visdom og kunnskap! HAN fortalte, at følgende er bevist og bekreftet:

1. Strandområdet i Kenya på 100 kilometers radius er dømt som ET RØDT OMRÅDE, hvor det er umulig å bore etter rent vann for hjemmebruk! Nyali ligger 10 kilometer unna havet og ærlige vanningeniører vil ikke normalt sett råde mennesker å investere i boring etter vann, for å få vann innen dette området, da vannet er absolutt ubrukelig!

2. Ingeniøren Asuna fortalte, at grunnvannsspeilene er like gamle som skaperverket og ikke kan endre sin karakter. Dette er saltholdig og kommer til å være det permanent. Hvis man skulle bore en brønn dit, så kommer vannet å forbli saltholdig i denne brønnen. Det finnes ingen vitenskapelige metoder, som man kan endre dette brønnvannet til å bli rent, for å ikke snakke om at dette sku bli søtt ifølge en grundig analyse fra Intertek i samsvar med Ordene til HERRENS Mektige Profet.

3. Han sa, at Nyali, som ligger under 10 kilometer unna Det Indiske Hav, er et sted hvor det for all del ikke lønner seg å lage en brønn for å få vann til hjemmebruk, spesielt grunnet denne permanent basiske grunnvannsspeilet. I tillegg er dette sammenblandet med havvann, som gjør dette vannet 85-95% mer salt. På grunn av dette, selv om du skulle ha tatt vann fra brønnen og forsøkt å rense dette på laboratorium ved hjelp av tradisjonelle metoder – som er i tillegg er svært kostbart – ville man ha fått bare 5-15% vann, en klump salt og kjemikalier!

4. Han fortalte, at for at dette brønnvannet i Nyali har blitt sætt, må hele grunnvannsspeilet bli skapt på nytt og forvandlet, eller et nytt vann er blitt lagt til i samsvar med befaling av JEHOVAS Mektige Profet: «ALT ER VEL!» slik at:

a) den trekker ikke til seg havvann slik alle andre grunnvannsspeilene innen samme radius

b) den kommer nå på en veldig komplisert måte til å bevare dette rene og søte vannet på dette området hvor havvann normalt blander seg sammen med grunnvann, og saltholdigheten er over 1000, mens i dette brønnvannet bare 65; som man knapt nok kan legge merke til, fordi høyeste tillatte saltnivå i vann er 300!

Ingeniøren Asuna sier, at dette er sannelig virkelig søtt vann og at UNIVERSETS SKAPER har besøkt vanningeniørene verden over gjennom dette tegnet og underet De diskuterer fremdeles forbauset om disse resultatene i sine kontorer gjennom sine datamaskiner og telefoner.

ETTER DEN MEKTIGE TAKKEFESTEN 17.12.16 EN PASTOR OPPSØKTE HERRENS PROFET MED ET BØNNEBEGJÆR. PASTOR LYDIA FRA NYALI, MOMBASA FORESPURTE GUDS MANN TIL Å BE FOR BRØNNEVANNET HENNES SOM VAR EKSTREMT SALT OG UBRUKELIG. VANNET VAR STINKENDE OG SØLTE VASKEN OG BLOKKERTE KRANENE & NÅR MAN SKULLE BRUKE DET TIL Å VASKE FORTAUENE, SÅ ETTERLOT DEN SEG RESTER SOM OM DEN HADDE BLITT BRUKT TIL Å VASKE ALLE FORTAUENE MED.

HERRENS MEKTIGE PROFET ERKLÆRTE AT «DET ER VEL!» OG SPURTE HENNE Å SENDE HAM DETTE VANNET I EN FLASKE OG HERREN BRUKTE HANS MEKTIGE PROFET TIL Å STREKKE UT SIN HÅND OG RØRE VED BERGET SOM UTSKILTE KJEMIKALIER INNI VANNET OG FORVANDLET DETTE BERGET INNI JORDEN. NÅR PASTOR LYDIA RETURNERT HJEM I TRO, SÅ SENDTE HUN EN VANNPRØVE FOR ANALYSE TIL INTERTEK EN VERDENSOMSPENNENDE LABORATORIE FOR TESTING.

NÅR RESULTATENE ENDELIG KOM TIRSDAG DEN 10. JANUAR 2017, SÅ VAR DETTE SJOKKERENDE OG FORBAUSENDE!

EKSPERTENE VED INTERTEK ERKLÆRTE VANNET TIL Å VÆRE FULLSTENDIG NORMALT OG TRYGT TIL Å KONSUMERES.

SJOKKERENDE RESULTATER FRA INTERTEK ERKLÆRTE AT FORMELT GIFTIG VANN VAR HELBREDET. OG PÅ DENNE DAGEN SÅ GJENTOK HERREN DE FORBAUSENDE HENDELSENE I BIBELEN I 2. MOS. 15:22-25 & 2. KONG. 2:19-22, VED Å ÅPENBARE HANS MEKTIGE ENDETIDSPROFET TIL NASJONENE!