KWALE REGION REGISTERER ET TIL MIRAKEL - DE FORFERDELIGE LEGGSÅRENE TIL BABY JAMES JUMA MOMENTANT HELBREDET

TAKK & ÆRE TIL VÅR JEHOVA RAPHA - VÅR HELBREDER!

KWALE REGION REGISTERER ET TIL MIRAKEL - DE FORFERDELIGE LEGGSÅRENE TIL BABY JAMES JUMA MOMENTANT HELBREDET

Mirakelhelbredelsen skjedde søndag den 03.09.17 ved MACKINNON RD. ALTAR, mens menigheten så på Dokumentaren om Orkanen Harvey i Texas USA. Gudstjenesten var veldig mektig denne dagen, og vi hadde besøk av en mor som heter Zawadi Katoi med hennes 10 måneder gamle sønn, JAMES JUMA. De var på besøk fra en annen menighet i nærheten. En av våre medlemmer oppfordret henne å komme på møtet fordi vi har sett større helbredelser enn det hun strevde med.

BAKGRUNN

James Juma ble født 01.11.16. Det var en normal fødsel, men to måneder etter fødselen, så utviklet han sår på begge leggende fra kneet tog ned. Dette ble en hard prøvelse for moren i det hun ble separert uten betaling av medgift. I denne fattigdommen var ikke Zawadi i stand til å ta sønnen sin til annet sted enn lokalsykehuset i Samburu.

James var bare 2 måneder gammel når sårene ikke så ut til å reagere på noen behandling men ble bare videre og dypere. James vokste opp ved å bare kjenne smerte og stanken fra sine sår som var dekt med puss.

Zawadi hadde ingen valg annet enn å bære babyen dekt med sår alene fordi ingen var interessert i et stinkende skrikende barn. Ikke engang bestemora kunne bære gutten.

En annen ting var at denne babyen ikke hadde noen sjanse til å lære å krabbe i 10 måneders alderen, pga sårene som hemmet dette. Leggene var derfor svake til at han kunne stå.

RESULTATER ETTER BØNN

Som Senior Pastor, bruker jeg personlig hilse på alle besøkende for at jeg skal kunne bli bedre kjent med dem og følge de opp.

Når jeg møtte Zawadi & James, ble jeg sjokkert over det jeg så. Buksene så våte ut. Jeg ble sjokkert over det jeg var vitne til. Synet av dette åpne såret på den ene leggen og stanken av det var utålelig. Jeg tok bildet av leggen, og glemte til og med å sjekke den andre leggen.

Tjenesten var over så jeg bare ba for dem og lot dem gå hjem. Når jeg ringte henne følgende morgen, til min forbauselse, så var hun på vei til vår menighet mandagen for å takke GUDS MEKTIGSTE PROFET.

Sårene hadde blitt renset. Det var ingen synlig puss. Bare røde sår. Hun rapporterte å ha sovet fredelig for første gang på en veldig lang tid og babyen sov helt til neste morgen.

Jeg tok bilde av sårene på ulike dager og progressen var forbausende.  

Forrige Søndag som var 24.09.17 mindre enn 1 måned siden hun første gang kom til vår menighet. Disse sårene har nå fullstendig tørket opp og skrelt av. 2 uker første møte, så startet gutten med å krabbe ivrig og på den 3. uken så kunne han stå med støtte, for eksempel stol. De konstante smertene og gråten til James forsvant, og ble erstattet med lykke. Nå ville alle bære på James, som nå ønsker bare å bevege seg. De er nå medlemmer av vår menighet etter å ha ventet så lenge i den andre kirken.

Vi skylder alt dette til GUDEN TIL HERREN JEHOVA JAHVES MEKTIGSTE PROFET, BUDBÆREREN I ENDETIDEN SOM REISTE OPP MAMA ROSA.

Rapportert ved

Pastor Philip Siwindi

Senior Pastor

MacKinnon Rd. Altar.

 

C.c BISHOP Lydia Imathiu

KWALE REGION.

Kronisk sår straks grodd på helbrelsesmøtet i Nigeria 13.03.16.

En kvinne hadde ekstrem smerte i hennes høyre legg i 4 år på grunn av det grusomme såret hun fikk etter at en tømmerstokk falt på leggen hennes. Herren overrasket henne med å helbrede henne totalt, så kan hun gå igjen normalt!