FORBLØFFENDE HELBREDELSE AV BLINDFØDTE TVILLINGER SOM FIKK SYNET!

Forbløffende repetisjon av Jesus sine mirakler i Joh. 9.11: Han svarte: «En som heter Jesus, laget en deig av jord og smurte på øynene mine. Så sa han at jeg skulle gå til Siloa og vaske meg. Jeg gikk dit, og da jeg hadde vasket meg, kunne jeg se.»

Peter & Joseph Marua, 35 år, har vært totalt blind siden fødsel. De ble geleidet gjennom port 1 for de syke, fredag den 28.08.15!

Når de blir intervjuet sier de: "Min forventning på dette møtet er at HERREN vil helbrede meg!" Så kom søndagen 30. august 2015. Umiddelbart etter at HERRENS MEKTIGE PROFET ankom stadioent på møte i Eldoret og erklærte: "Ta alle i mot deres helbredelse! JESUS sier at det er fullbrakt, det er fullbrakt, hva enn din tilstand er!" Med disse kraftfulle ordene, med den mest fryktinngytende repetisjonen av bibelen, HERREN rørte ved Peters totalt blinde øyne, når han kjente noe som sand trenge gjennom hans øyne og noen tørke hans øyne med en veldig kald klut, som om dette var dyppet i is. I disse sjokkerende hendelsesutfall, åpnet HERREN hans totalt blinde øyne og Peter var i stand til å se for aller første gang på 35 år.