GUDS FRYKTINNGYTENDE HERLIGHET på utsiden av møteteltet på Himmelen hvor GUDS MANN HERRENS MEKTIGSTE PROFET holdte Søndagsgudstjenesten 11.03.18 OMVEND I GUDSFRYKT & ÆREFRYKT FOR HANS TJENER!

HERRENS Praktfulle Herlighet i Kisumu, Kenya den 31.12.12

I Profetien om HERRENS Herlighet 21.11.12: HERREN snakket med meg mellom kl 10-11 i dag, lot HERREN føre meg i Ånden til det kommende møtet i Kisumu. Ved HERRENS Alter så jeg HERRENS Herlighet, som kom fra Himmelen, som en tykk sky, i en praktfull tykk sky. HERRENS Herlighet kom direkte mot HERRENS Tjener og begynte å dekke og overskygge Ham. Det var det mest fryktsomme øyeblikk, og jeg husker at forsøkte å bøye med ned for å bøy mitt hodet. Herlighet kom i flere bølger. Den første megabølgen kom for å dekke HANS Tjener i Skyen, fulgt av 2. bølge, og deretter fulgt av 3. bølge, og så fulgt av 4. og 5. bølge. Det kom kontinuerlig og i bølger inntil den siste bølgen som innhyllet HANS Tjener Profeten. Bibelen forteller oss at dette er dager for Den Siste Herliget, HERRENS Herlighet, som vil bli manifistert på jorden. Det finns ingen andre tider! Det er disse tider som bibelen fortalte oss om på forhånd, at enhver som har rett forhold til GUD, vil hengi seg til HERRENS Herlighet.

GUDS Herlighet steg ned, og falt over HANS Mektige Profet den 01.-02.09.12.

På denne historiske dagen åpnet Himmelen seg og HERRENS Herlighet strålte over et menneske. Det Mektige Pilaret av GUDS Herlighet ble værende over Profeten en lang stund, og HERRENS Herlighet beveget seg overalt Profeten beveget seg på vekkelsesmøtet i Kakamega, Kenya.

Desember 2015-januar 2016

HERREN Åpenbarer seg i Sin Herlighet

HERRENS Praktfulle Shekinah Herlighet i Angola 25.06.2015

Herligheten steg ned på innendørsmøtet ved pastorkonferansen i Luanda Angola 25.06.15.