SISTE NYTT! KRONISKE SÅR TØRKET INN UNDER DEN HERLIGE SØNDAGSGUDSTJENESTE I NAIROBIS SLUMOMRÅDE!

SISTE NYTT! KRONISKE SÅR TØRKET INN STRAKS I LØPET DEN HERLIGE SØNDAGSGUDSTJENESTEN I NAIROBIS SLUMOMRÅDE MATHARE!

Merab Aloo led i mer enn 1 år av alvorlig kroniske sår som dekket hennes legger og hender. Sårene var veldig vonde og Merab forsøkte å bruke sterke smertestillende men det kom en tid da medisineringen ikke hjalp.

I videoen ser vi bildet av den sterke medisinen hun brukte. Sårene hadde konstant brennende følelse og var veldig kløende. Merab gikk til hudleger på flere sykehus men de var ikke i stand til å hjelpe henne.

2 uker før den mektige søndagsgudstjenesten, var Merab fullstendig ute av stand til å gå og måtte bli båret inni bilen av mannen hennes for å kunne reise til søsteren hennes som er lege.

Men så kom søndag, den 12. februar 2017 da HERRENS MEKTIGE PROFET gjorde tjeneste ved Mathare Nordre Alteren i Nairobi. Merab var i huset og lyttet på JESUS is LORD radio.

Mens tjenesten pågikk og hun var opptatt med å ta notater, så oppdaget Merab at hennes kroniske sår med blod-osende sår hadde momentant tørket inn og hennes stikkende smerter hadde fullstendig forsvunnet!

For første gang på veldig lenge, sov Merab veldig fredelig og våknet opp kl 09 om morgenen! Hun kan nå gå, hoppe, løpe og bade hele kroppen hennes, ÆRET VÆRE GUD I DET HØYESTE!

I videoen ser vi bildet av Merab Aloo både før og etter helbredelsen.

ÆRET VÆRE KONGEN! Forbered veien! MESSIAS kommer!