DEN MEKTIGE HELBREDELSEN AV CHRISTIAN VOLKENAND

Den 28 år gamle Christian Volkenandt kommer fra Neubrandenburg, Tyskland. Han hadde pukkelrygg som smeltet bort og forsvant fullstendig den 08.07.18 på HERRENS Super Grand Mega Helbredelsesmøtet i Sentralparken i Kenya Nairobi.

Siden første klasse begynte pukkelen i Christians rygg å utvikle seg og vokse. Den hadde forårsaket store smerter og spenninger. Han kunne ikke sto lenge grunnet ryggsmertene. Han ble mobbet og avvist på skolen grunnet hans tilstand, fordi han hadde pukkelrygg og han kunne ikke gå rett. Christian hadde også problemer med balansen.

Christian deltok på HERRENS Super Grand Mega Helbredelsesmøtet i Sentralparken i Kenya Nairobi. Han omvendte seg og ba HERREN om å huske ham og rette opp ryggen hans. Når HERRENS MEKTIGSTE PROFET erklærte at TA IMOT DERES HELBREDELSE, så løftet Christian opp sine hender og kjente plutselig en varme som strømmet fra hodet og ned til nakken, over skuldrene og ryggen, og Christian kjente, at han ble strukket. Han kjente akkurat som en rykning i hans venstre lår og stusset på at han nå kunne stå rett! Han forsto ikke enda, at pukkelen var helt borte. Han fortsatte med å feire de mange massive helbredelsene, som eksploderte i HERRENS Super Grand Mega Helbredelsesmøtet i Sentralparken i Kenya Nairobi.

Fra Tyskland var tilstede også Annette Schulz, som hadde kjent Christian siden mars 2017. Plutselig oppdaget Annette, at Christian sto foran helt rett og RYGGEN HANS VAR RAK OG RETT! Hun ropte i sjokk, at ryggen til Christian hadde rettet seg opp!! Christian kjente at folk begynte å samle seg rundt ham i forundring for å vitne denne mektige helbredelsen!

Christian kan nå sitte rett og gå rett! Pukkelen er fullstendig borte! Hans kroniske uutholdelige ryggsmerter ble borte den dagen den 8.7.2018. I dag dro Christian til legen, som stusset, stusset og stusset over denne helbredelsen og vitnet at Christian har blitt helbredet. Hadde denne pukkelen virkelig ører til å høre og adlyde, når HERRENS VITNER fra Åpenbaringens kapittel 11, erklærte helbredelse i JESU MEKTIGE NAVN. Christian er et medlem av Omvendelsens og Hellighetens Tjeneste i Tyskland. Han takker ISRAELS MEKTIGE GUD, og HANS TO VITNER fra Åpenbaringens kapittel 11. Christian sier, at han har bestemt seg for å tilbe ISRAELS GUD til evig tid.