Bibelversene for søndag den 12.05.19

Sal. 36:8-10, 16:11, 23:2, 46:5, 36:8-10

Joh. 2:10 NIV, Amplified, KJV

Åp. 6:6

Mt. 25:1-13, 15:30-31

 

 

Den fullstendig invalide baby Evelyn Achieng fra Awasi reiser seg opp & går 28.04.19

Her ser vi Evelyn før helbredelsen hvordan hun hjelpeløst forsøker å skyve seg selv fremover. men når HERRENS TO MEKTIGSTE PROFETER kom på Radio så ga De en detaljert beskrivelse av hennes helbredelse. Han sier venstre ben, og Han sier at hun har en hvit nettaktig kledning, og denne venstre foten begynner å tråkke ned og gå, og alt blir veldig kaotisk når denne jenta reiser seg opp & begynner å gå for første gang etter 5 år. Evelyn var sannelig 5 år og fullstendig invalid og kledd i hvit kledning slik beskrevet i Profetien.

Men så kom den 28. april 2019 da De To kom på JESUS er HERRE Radio for å erklære helbredelse (mer enn 38 vanføre reiste seg opp fra støve): dere som lytter på med en stor forventning.
Jeg har nå løftet opp Min Venstre Profetiske Hånd & erklært at akkurat nå, de vanføre svake bene, måtte styrke gå inni de vanføre, inni fibrene til de svake benene og at de invalide måtte gå nå. Jeg forløser Helbredelsessalvensen over de 87 stadioner hvor dere er samlet i dette landet (Kenya) og i utlandet. Måtte ben, musklene, og nervene bli styrket og fullstendig gjenopprettet og måtte invalide gå ved styrken av Min Profetiske Tunge.

Et megaunder i Kenya skjer 300 km unna når HERREN reiste opp en 5 år gammel invalid jente som nå kan gå alene.

Etter helbredelsen kan Evelyn endelig gå alene, Ære være KONGEN!

EMMANUEL KIPNG'ENO FRA BURETI

Den totalt invalide Emmanuel Kipng'eno reiser seg opp & Går på befalingen til HERRENS Mektigste Profeter uten at De forlot Sin residens i Nairobi. Emmanuel var lam fra livet og ned. Han kunne ikke stå uten støtte. Hans ben var fullstendig svake. Det var har hud på knærne hans fordi han var vant til å krype.

Men så kom den 28. april 2019 og når JEHOVAS Mektigste Profeter kommer på JESUS er HERRE Radio og befaler at de invalide samlet tvers over 87 stadioner i Kenya reiser seg opp & går.

Den Mektige Erklæringen som reiste mer enn 40 stykker opp fra støvet den 28. april 2019.

Velsignede folk, hvor enn dere er i deres 87 stadioner, som lytter nå og hører på meg, med en stor forventning, jeg nå i denne stund, løftet opp Min Venstre Profetiske Hånd mot Himmelen. Jeg har nå løftet opp Min Venstre Profetiske Hånd mot JEHOVA JAHVE, GUD FADEREN HAMSELV, HERREN GUD og jeg erklærer dette nå med
Mine Skarpe Grusomme Profetiske tunge, at akkurat nå, de invalide svake benene, jeg ber dere om å adlyde Ordene til Min Tunge. Jeg erklærer nå, at styrke måtte komme inn deres invalide ben, og kraft gå inn i fibrene til de svake benene, forkrøplede og visne. Og måtte de invalide reise seg opp og begynne å gå overalt tvers over dette landet!

Jeg forløser HERRENS Helbredelsessalve fra Min Venstre Profetiske Hånd over alle de 87 stadioner og i utlandet og befaler de invalide bena til å reise seg opp og gå. I dag invalide babyer, invalide gutter og jenter og barn og voksne, folk som er født invalide, så de måtte nå reise seg opp ved kraften i JESU Blod og gå i store antall, lære seg å gå: gå og falle og stabilere seg, lære seg å balansere.

Måtte de invalide beina og bena bli styrket, selv musklene og nervene! Jeg taler til dere i dag og befaler dere til å bli fullstendig gjenopprettet, for at de vanføre måtte nå reise seg opp og gå, ubetinget basert på Ordene til Min Tunge & ved kraften i JESU Blod som Min Tunge utbasunerer i dag.

Og ved denne sjokkerende erklæringen, et monumentalt under i bibelske dimensjoner traff hele nasjonen Kenya.

Når plutselig
I Bureti 364 km unna Nairobi

kraft gikk inni de kraftløse beina til Emmanuel & reiste ham opp på bena

Og sjokkerende nok begynte han å reise seg opp & begynte å gå

Det eksakte øyeblikket når den invalide Emmanuel reiser seg opp fra støvet og begynner å gå.

Og en uke etter hans helbredelse, gikk Emmanuel vakkert inni kirken med de helt nye bena hans søndag den 05. mai 2019 i Bureti Kenya.

Den dagen de invalide gikk inni kirken den 05. mai 2019 og feiret miraklene, og hans visne armer kunne nå holde et objekt

FØR & ETTER HELBREDELSEN AV EMMANUEL KIPNG’ENO

Matteus 15:31
Folk undret seg da de så stumme tale, uføre bli friske, lamme gå og blinde se. Og de lovpriste Israels GUD. (Bibelen 2011)

Forbered veien! MESSIAS Kommer!

RICHARD OCHILO FRA OYUGIS

EUSILA CHEROTICH FRA BOMET

STACY FRA THARAKA NITHI

FURAHA KAHINDI FRA KILIFI

Den totalt invalide Ezra Kigen fra Keiyo reiser seg opp & går 28.04.19

Mitt navn er Helen, Barnet mitt har forkrøplede ben. Hun er 4 år og kan ikke gå. Hun har aldri gått. Ezra blir brakt til møtestedet gjennom port 1 for de syke for å teste at hun ikke kan gå.

Men alt endret seg når HERRENS MEKTIGSTE PROFETER kom på luften på www.jesuislordradio.info og erklærte helbredelse: velsignede folk, hvor enn dere er på 87 stadioner og lytter med stor forventing. Jeg løfter i dette øyeblikket Min Venstre Profetiske Hånd & jeg erklærer at akkurat nå de forkrøplede ben måtte dere adlyde Ordene til Min tunge, og måtte invalide begynner og gå over alt i dette landet.

Jeg forløser Helbredelsessalvelsen: Forkrøplede ben, babyer, barn og voksne slik at de måtte på grunn av kraften i JESU Blod. Jeg befaler dere til å gå.

Og etter denne mektige erklæringen fikk Kenya et Himmelsk Besøk.

Det nøyaktige øyeblikket når Ezra Kigen går & jubel brøt løs (slik Profetert).

Og 3 dager senere i hjemmet sitt kan Ezra gå mye sterkere nå. Her på videoen ser dere henne før & etter helbredelsen.

Matt 15:30 Store folkemengder kom til ham, og de hadde med seg lamme, uføre, blinde, stumme og mange andre. De la dem ned for føttene hans, og han helbredet dem.

Forbered veien! MESSIAS Kommer!

DEN INVALIDE MARIAM KARISA REISER SEG OPP & GÅR