HERRENS Profeti av 23.10.19 ved Hans Mektigste Profet Elia, Den Lovede Profet i Malaki 4:5, oppfylt 26.10.19 ved jordskjelvet i Peru, Ecuador, Brasil, Columbia og Chile.

JORDSKJELVET I PERU 26 MAI 2019 PROFETIEN & OPPFYLLELSEN & 23.10.18 NÅR PROFETEN ELIA DEN LOVEDE BUDBÆREREN I MAL: 4.5 KOM TIL LIMA PERU & HERRENS MEKTIGSTE PROFETER ÅPNET HIMMELEN OVER PERU SLIK BEGJÆRT.

VED ANKOMST: Velkommen til nasjonen Peru Det er en ære for Deg å være her for å åpne Himmelen & bringe Vekkelse, Besøket. Denne dagen er en historisk dag! Vår nasjon gir dette flagget: "Takk jeg velsigner dette i JESU Navn og jeg velsigner landet deres."

Og så kom Helbredelsesmøtet og en sjokkerende gjengivelse av hendelsene i 1. Kong. 18 når HERRENS MEKTIGSTE PROFET ELIA GIKK FORAN & GA FØLGENDE MODIG ERKLÆRING

Jeg ser Himlene åpner seg her i dag. Halleluja! Himlene kommer til å åpne seg her i dag. Mektige Fader, Jeg står foran Ditt Mektige Råd JEHOVA, og jeg ber deg MIN FAR om å åpne Himmelen her i natt og i natt og bringe Regn hit!

HERRE, Velkommen hit HERRE! Vi venter på at DU vil åpne Himmelen her!

DET SJOKKERENDE ØYEBLIKKET NÅR HIMMELEN ÆRET & ADLØD ORDENE TIL DEN FRYKTINNGYTENDE PROFETEN ELIA: Små regndråper faller ned på meg! Regn faller ned på meg! Halleluja! Halleluja! Halleluja! Regnet faller! Himmelen er åpnet! Halleluja! Halleluja!
Regndråper har falt på meg også! Det regner gull! Se på dette!
Og DEN HELLIGE ÅNDS REGN Regnet over Peru som diamantlignende krystaller og peruanerne presenterte dem for HERRENS MEKTIGSTE PROFETER.

PROFETIEN OM DEN HISTORISKE JORDSKJELVET I PERU 25.10.18 Når DEN MEKTIGSTE PROFET ELIA STO I NASJONAL KONGRESSEN OG ADVARTE HVA SOM SKULLE KOMME PGA SATANISK TILBEDELSE & MENNESKEOFFRING I ANDESFJELLENE

SLIK HAN KONFRONTERTE ISRAEL I 1 KONG 17

28.04.18: Verdens eldste barneoffring funnet i Peru. Barnemasssakre for å stoppe dårlig vær. Perus barneoffring er antagelig den største i verden.

Nå advarer jeg denne nasjoen. HERREN brakte meg til Andenes, jeg ser en fjellkjede og så GUD FADEREN tegnet med Hans Finger slik dette, og så plasserte Han ved Andes med Hendene jeg forsto Han Snakker om altre hvor folk ofrer dyr og menneskeofring. Vi trenger å omvende oss fra slikt, fordi tiden for omvendelse er nå. Derfor har HERREN åpnet Himmelen.

DET ER SÅ STORT, DET ER STORT JORDSKJELV SOM RISTER ANDESFJELLENE OG GRAVER ET STORT HULL SLIK ET STEINBRUDD. HERREN HAR SENDT MEG HIT FOR Å KALLE NASJONEN TIL OMVENDELSE. JEG KALLER DETTE FLOTTE FOLKET I PERU OM Å OMVENDE SEG.

SJOKKERENDE BILDER AV AVSKYELIG MENNESKEOFRING SOM FANT STED I ANDESFJELLENE. MEN NASJONEN PERU FEILET MED Å HØRE ETTER OG SÅ KOM 26. 05.19 OG DEN MEST FRYKTINNGYTENDE PROFETIEN BLE OPPFYLT MED ET STORT JORDSKJELV. 8,0 I STYRKE, KIRKER OG TEMPLER BLE REVET NED.

ET HISTORISK JORDSKJELV RYSTET VOLDSOMT I PERU DEN 26.05.19

JORDSKJELV MED STØRRELSE 8.0 I PERU

I DEN NORDLIGE DELEN I PERU
80 km, 150 km
HERREN JAHVES MEKTIGSTE PROFET GA DEN NØYAKTIGE LOKASJONEN TIL EPISENTERET TIL DETTE JORDSKJELVET EN GRUVEDRIFT.

ET JORDSKJELV PÅ 8,0 RAMMET DEN NORDLIGE PERU kl. 02:41 LOKAL TID, I FØLGE DET EUROPEISKE SEISMILOGISKE SENTERET VED MIDDELHAVET. MAKSIMAL DYBDE 150 KM OG GIKK SÅ LANGT SOM TIL CARACAS I VENEZUELA & QUITO I ECUADOR.

OG PROFETIEN SIER AT DETTE KOMMER TIL Å BLI STORT (TEMBLOR). JEG SER ET TEMBLOR GRANDE JORDSKJELV RAMMER ANDESFJELLENE: DEN ER SÅ STOR TEMBLOR

ET STOR JORDSKJELV RAMMER & RISTER HELT TIL BRASIL, ECUADOR & VENEZUELA, 5 NASJONER SAMTIDIG & RISTER HELE DET SØR-AMERIKANSKE KONTINENTET

OG SISTE NYTT BEGYNNER Å FLOMME OVER GLOBALE MENINGER SOM OM DE GJENGIR ORDENE TIL HERRENS MEKTIGSTE PROFET, 1 DØDSFALL, 11 SÅREDE, og 7 I ECUADOR. 5 skoler & 4 helsesentre ble rammet.

Dette er veldig stort jordskjelv. Det største i historien.

Dere ser et stort hull.

Hvem er den som kan riste og bevege Andesfjellene slik at jordskjelvet kjenner i 5 land samtidig? Så langt som i Brasil Columbia?

Det kraftigste på 12 år! Mal. 4:5 La oss omvende oss & gå tilbake til hellighet.

DEN HISTORISKE DAGEN NÅR HERRENS MEKTIGSTE PROFETER ENDELIG MØTTE DE FULLSTENDIG INVALIDE SOM HADDE BLITT REIST OPP FRA STØVET DEN 28.04.19

NÅR HERRENS MEKTIGSTE PROFETER ENDELIG MØTTE DE INVALIDE SOM HADDE BLITT REIST OPP FRA STØVET PÅ HANS ERKLÆRING & DET VAR FORBAUSENDE Å SE DE TIDLIGERE INVALIDE GÅ SÅ VAKKERT PÅ FØTTENE DERES TIL MØTET

BABY EMMANUEL - EN TIDLIGERE INVALID GIKK TIL MØTET
EVELYNE ACHIENG - I DEN HVITE KLEDNINGEN
VINCENT KIBET -

FØR HERREN REISTE DEM OPP
Eveylyn forsøker hjelpeløst å ta seg fremover

BRIAN ONYANDO fra Busia
TERESIA NDUKU_ fra Machakos - Hennes venstre fot var fullstendig død
MIRIAM MWITA fra Kehancha -
STACY NYAWIRA - hun krøp på alle fire
EZRA - krabbet av gårde
VINCENT KIBET- kunne verken stå eller gå på 16 år. Han er 21 år. Det begynte nå han var i barnehagen, Han fikk et epileptisk anafall og deretter kunne han ikke gjøre noe. Han var som en baby. Han måtte forlate barnehagen & skolen.

Og dette var tilstanden inntil de var samlet på 87 stadioner & lyttet på JESUS er HERRE Radio, Jeg nå på denne stund løfter Min Venstre Profetiske Hånd- Jeg ber deg FADEREN, mer enn 40 invalide ble reist opp fra støvet- den 28.04.19, Jeg erklærer nå med Min Skarpe Profetiske tunge, at de invalide ben måtte adlyde mine ord. Måtte styrken gå inni beina og måtte de invalide begynner å gå alle steder i denne nasjonene. Jeg befaler de svake bena til å ta imot kraft til og med muskler og nerver slik at de invalide kan reise seg opp & gå i JESUS Mektige Navn & kraft. Jeg forløser kraften fra GUD JAHVES HÅND, Min Venstre Profetiske Hånd, 87 stadioner og i utlandet, å reise opp vanføre i JESU Mektige Navn, Amen!

Kericho Kenya når Vincent ble reist opp fra støvet søndagen den 28.04.19 og han gikk for første gang på 16 år
Busia: Det nøyaktige øyeblikket når HERREN reiste opp Brian fra støvet
Ezra Kigen sto opp i Iten Grounds Keyo
Evelyn i Awasi- hennes krøplede hender kunne nå holde en kopp
Menigheten begynner å bryte ut i en vill feiring.

Og 1 uke etter at de tidligere invalide gikk til menigheten den 05.05.19
Og menigheten stormet ut i eksplosiv feiring!
Teresia Nduku kunne gå til menigheten på egen hånd i Machakos
I Kehanca
Den dagen når Vincent Kibet kunne selv gå til menigheten søndag den 05.05.19

Evelyn Achieng

Bare et mirakel er nok- Du knuste våre hjerter (Evelyne) Se på smilet, det vakre smilet! Hvor herlig er ikke JESUS, JESU Blod! HALLELUJA! Jeg sier dere! HERREN JESUS! Barberbladende, nåler og insekter har stikket henne. Se på gleden hun uttrykker, hennes måte å kommunisere på. På et punkt så løper hun på sanden.

Hvis denne babyen kan være på sanden fult av glede, dere som har ben; igjen jeg gjengir. Hvis denne babyen kunne være så fult av glede, selv venstre benet var mer invalid. I Profetien 21.04.19 før HERREN reiste henne opp fra marken, omtrent 1 uke før Helbredelsesmøtet gikk de på direktesending og ga en eksakt beskrivelse av babyen.

Jeg ser dette store helbredelsessmøtet. det superherlige helbredelsesmøte. Jeg ser det venstre benet som er fullstendig, en jente i hvit dress, slik bryllupskledning. dette legget går ned. Det blir veldig kaotisk når dette barnet reiser seg opp og går.

I livet til Evelyn Ochieng fra Awasi hun var kledd akkurat som han sa som ligner en bryllupskledning.

Og følgende erklæring. Jeg nå på denne stund løfter Min venstre Profetisk Hånd mot Himmelen jeg ber deg min Far, FADEREN til vår HERRE JESUS KRISTUS. I det jeg løfter min Venstre Profetiske Hånd & erklærer med Min Fryktinngytende Profetiske Tunge. Jeg erklærer at styrke måtte gå inni bena. Måtte bena deres bli styrket. Jeg befaler at bena deres får styrke til og med muskler og nerver og befaler at de vil bli fullstendig gjenopprettet og med JESU Blod, og forløser kraft fra Min Venstre Hånd, jeg forløser kraft over dette folket på 87 stadioner og i utlandet og reiser invalide i JESUS Mektige Navn, Amen!

ET MEGA UNDER i KENYA NÅR HERRENS KRAFT REISER 300 km fra Nairobi til Awasi & reiser opp Baby Evelyn som var født invalid & helbreder også hennes forkrøplede hånd & en vill feiring bryter ut i menigheten.

OG BABY EVELYN FORTSETTER MED Å 6 DAGER ETTER HELBREDELSEN

ÆRET VÆRE KONGEN!

Hvis denne babyen kan være så gledesful på sanden så for dere som går la oss feire JESUS fordi noen av dere, dere kommer til å bli sinte på HERREN at Han ikke har gitt dere sko, men denne babyen, sier HERRE hvis du gir meg ben for å støtte min kropp slik jeg kan gå, vil jeg aldri be om sko!

JESUS er HERRE! Se på dette nå!
TERESIA NDUKU- Benet ditt var død, selv fargen var annerledes og noen av tærne dine manglet. Det er så mye som man kunne si min datter sant, JESU Slave er nå her, for å ta opp vitnesbyrdet til hva Han har gjort. Du kjente noe når HERREN helbredet deg? Ja! Jeg var i Nairobi og bare gjennom Radio og jeg erklærte at kraften i JESU Blod? Hva var det du følte? Jeg følte som om jeg skjelvet og svettet som om noen dytte henne fremover & så begynte hun å gå! Jeg sier dere!
- Dette er timen, dette er øyeblikket! Er du i stand til å gå fremdeles?
Ja
Se på Teresia! Se på Teresia! takk! hun går bedre nå, til og med bedre! JESUS er HERRE! Takk skal du ha min datter, takk skal du ha sannelig

Matt. 15.30